Yüksek gerilim hattını patlattılar

ORDU'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'nda yol çalışması yapan ekip, dinamit patlatarak yol açmaya çalışırken yanlışlıkla yüksek gerilim hatlarını patlattılar. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yüksek gerilim hattıyla ilgili çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

- Bu haber 244 kez okundu.

Yüksek gerilim hattını patlattılar

Kabadüz İlçesi'ne bağlı Ordu'nun en ünlü yaylalarından biri olan Çambaşı Yaylası karayolu çalışmaları sırasında inanılmaz bir ihmalin kurbanı oldu. 

Yol yapım çalışmasını gerçekleştiren ekipler, dinamitle patlatma yaparken, yanlışlıkla yüksek gerilim hattını da patlattılar. Patlama sonucu metrelerce yükseklikteki yüksek gerilim hattı direği adeta ortadan ikiye katlandı. İnanılmaz ihmal sonucu Yokuşdibi Mahallesi ve Çambaşı Yaylası'nda elektrikler kesildi. 

Olayla ilgili açıklama Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'dan geldi. Başkan Kaya, "Çambaşı Yaylası'na ulaşımı sağlayan karayolunda devam eden yol çalışmaları nedeniyle yapılan patlatmada yüksek gerilim hattı zarar görmüştür. Sorunun bir an önce giderilmesi için YEDAŞ bölgede çalışmalara devam etmektedir. Çambaşı Yaylası'na elektrik akşam saatlerine kadar verilmesi planlanmıştır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.