Ordu polisine bravo! Uyuşturucu sevkiyatı Ordu'da kesildi!

Ordu polisi son yılların en büyük operasyonuna imza attı. Doğu illerinden Batı illerine uyuşturucu sevkiyatı Ordu'da deşifre oldu ve önü kesildi. Yapılan operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde ile 1 milyon kişinin zehirlenmesi engellendi!

- Bu haber 174 kez okundu.

Ordu polisine bravo! Uyuşturucu sevkiyatı Ordu'da kesildi!

Ordu’da son yılların en büyük uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Ordu Emniyeti, Doğu illerinden Batı illerine uyuşturucu sevkiyatına Ordu’da son verdi.9 kişinin yakalandığı operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde ile yaklaşık 1 milyon insanın zehirlenmesinin önüne geçildi.  
Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarında doğu illerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatının gerçekleştirileceği öğrenildi. 
Harekete geçen ekipler yapılan istihbari çalışmalarda 3 araçta uyuşturucu sevkiyatı yapıldığını belirledi. Bunun üzerine 3 araç Ordu ili girişinde durduruldu. Araçlarda yapılan aramalarda 162 parça toplam 231 kilo 250 gram skunk maddesi, 10 parça toplam 9 kilo 650 gram toz esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet mermi ele geçirildi.

Bu miktardaki uyuşturucu ile yaklaşık 1 milyon kişinin zehirlenmesinin önüne geçildi.
Gözaltına alınan 9 şüpheli şahıs uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan savcılığa sevkedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.