OBB'den çocuklara 23 Nisan sürprizi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan günü Tarım ve Orman bakanlığı projesine başvuran 5 bin çocuğa sürpriz yaparak, 23 Nisan sabahı fidanlarını evlerine teslim etti

- Bu haber 317 kez okundu.

OBB'den çocuklara 23 Nisan sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde hayata geçirilen "Fidanlar Fidanlarla Buluşuyor" projesi kapsamında Ordu’da 5 bin fidan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile buluşturuldu.
Tarım ve Ormancılık Bakanlığı tarafından başlatılan projeye tam destek veren Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda kampanyaya başvuruda bulunan 5 bin çocuğa sürpriz yaparak, 23 Nisan sabahı fidanlarını evlerine teslim etti.

“ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”
Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak farkındalık oluşturmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde hayata geçirilen ‘Fidanlar Fidanlarla Buluşuyor’ projesi kapsamında Ordu’da 5 bin fidanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda fidanlarımız olan çocuklarımız ile buluşturduk. Onlar için de sürpriz olan bu buluşma bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bu projeyi hayata geçiren ve geleceğimiz olan çocuklara özel anlam yükleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere projeyi hayata geçiren Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

“BUGÜN BÖYLE BİR SÜPRİZ BEKLEMİYORDUK”
Yapılan sürprizin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, “ Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın sosyal medya hesabında paylaştığı gönderi üzerine böyle bir projenin olduğunu gördük. Başvuruda bulunduk. Ancak bugün bu sürprizi beklemiyorduk. Bugün hem bizim hem çocuklarımızın yüzlerini bir kez daha gülmesine vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.