Hilmi Güler: Dedikodu yapan karşısında beni bulur

Hilmi Güler: "Biz buraya ciddi iş yapmaya geldik, oyun oynamaya gelmedik. Üstünlük taslamaya gelmedik, hizmet edeceğiz. Dedikodu yok, dedikoduyu eden içeri girmesin. Yeni bir dönem başlıyor, yeni bir kronometre çalıştırıyoruz. Buna özellikle dikkatinizi çekmek isterim. Bunları yapan, yapacak olan bu binadan içeri girmesin. Bunu özellikle söyleyeyim." 

- Bu haber 1334 kez okundu.

Hilmi Güler: Dedikodu yapan karşısında beni bulur

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler,"Biz buraya ciddi iş yapmaya geldik, oyun oynamaya gelmedik. Üstünlük taslamaya gelmedik, hizmet etmeye geldik. Artık Ordu'da yeni bir dönem başlıyor" dedi
TEK ANAHTAR KELİME 'ERDEM'
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı sürecinde bulduğu her fırsatta 'Sevgiyi büyütmeye geldim' diyen Başkan Güler, "Sistem buna cevap verdi, Ordu buna cevap verdi bu noktaya geldik. Sevgi bir eksiğimizdi. Şimdi 5 yıllık çalışmamızda Allah nasip ederse, tek bir anahtar kelime söyleyeceğim. O erdemli davranışlar. Erdemli davranışlar bizim hareketimizin temeli olacak. Millet bizden hizmetten ziyade erdemli davranış bekliyor, dürüstlük bekliyor, doğruluk bekliyor, tutarlılık bekliyor, içi dışı birlik bekliyor. Daha da önemlisi delikanlılık bekliyor, yiğitlik bekliyor, mertlik bekliyor. Onun için belki de büyük bir levhayla 'Erdemli Davranışlar' olarak yazacağız ve bunu büyütmeye çalışacağız. Ordu, erdemli davranışları birinci ilke olarak başa alırsa, Ordu'yu kimse tutamaz" diye konuştu. 
"ÜSTTEN BAKAN KARŞISINDA BENİ BULUR"
Belediye hizmetlerinin her zaman yapılacağını dile getiren Başkan Güler, "Biz sıradan bir belediyecilik yapmayacağız, bunu kimse bizden beklemesin. O bizim için kolay, proje benim meselem zaten. Hayatım boyunca büyük projelerle, dev projelerle biz bu işi yaptık. Bundan sonra yapacağımız erdemli davranışları büyütmek arkadaşlar. Bunu 19 ilçede de, bütün çalışanlarımızdan da bunu bekliyorum. Bunun dışında bizim seçim sloganlarımız bir seçim kazanma sloganı değildi. Aynı zamanda bir stratejinin herkese duyurulmasıydı. Düşünen Ordu, Üreten Ordu ve Yarışan Ordu. Bu yarışmanın içinde sadece proje geliştirmek, proje üretmek yok. Hayırda yarışmak var. Bunu birlikte gerçekleştireceğiz. Biz bütün insanlara hizmet edeceğiz. Hiçbir zaman üstten bakmayacağız. Burada herkesin oyunu nasıl aldıysak, onların karşılığını hizmet olarak vereceğiz. Hiç kimse bundan bir milim şaşarsa, beni karşısında bulur bunu özellikle ifade edeyim." ifadelerini kullandı. 
"DEDİKODU EDEN İÇERİ GİRMESİN"
İşte Başkan Güler'in konuşmalarında vurguladığı çarpıcı başlıklar:
"Biz buraya ciddi iş yapmaya geldik, oyun oynamaya gelmedik. Üstünlük taslamaya gelmedik, hizmet edeceğiz. Dedikodu yok, dedikoduyu eden içeri girmesin. Üreteceğiz, büyüteceğiz ve bugünkü tarih bir milattır Ordu için. Yeni bir dönem başlıyor, yeni bir kronometre çalıştırıyoruz. Buna özellikle dikkatinizi çekmek isterim. Bunları yapan, yapacak olan bu binadan içeri girmesin. Bunu özellikle söyleyeyim." 
"ÇALIŞMAYAN BİZE GÖRÜNMEDEN ÇEKSİN GİTSİN"
"İki günümüz birbirine eşit olmayacak. Çalışmayan oturmasın burada. Çalışmayan bize görünmeden çeksin, gitsin. Herkes çalışacak. Hepimiz çalışacağız, çünkü bizde artık söz dönemi bitti. İcraat dönemi başladı, seçim dönemi bitti, şimdi geçim dönemi. Burada çalışacağız, Türkiye'yi büyüteceğiz, hizmeti büyüteceğiz, lafı büyütmeyeceğiz, işi büyüteceğiz. Bunu özellikle vurgulamak isterim. 
"ORDU'YU ÖRNEK BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ"
"Ordu'nun aslında normal insanlara değil, vasat insanlara değil, sıradışı insanlara ve kahramanlara ihtiyacı var. Bu kahramanlar kendi içimizde zaten var. Yeni kahramanlarla birlikte yeni hedefler fethedeceğiz ve Ordu'muzu çok örnek bir şehir yapacağız. Ben de bütün çalışmalarda elimden gelen gayreti göstereceğim, çünkü ben de neticede bir gölgenin gölgesiyim. Biz bir yerde artık kolları sıvayıp işe başlayacağız, daha fazla uzun söze gerek yok. Herkese teşekkür ediyorum, hayırlar fethola şerler defola diyoruz. Vira Bismillah deyip başlıyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.