CHP'li vekil Bülbül Deresi'ndeki tıkanmanın sorumlusunu buldu: CHP'li Seyit Torun...

CHP'li vekil Mustafa Adıgüzel, Bülbül Deresi kenarında açıklama yapıyordu. Bu sırada yanından geçen bir sürücü Adıgüzel'e ilginç bir söz söyledi. Adıgüzel "Haklısınız" dedi ve o açıklamayı yaptı: "Sırf güzelleştirme yapacağım diye..."

- Bu haber 581 kez okundu.

CHP'li vekil Bülbül Deresi'ndeki tıkanmanın sorumlusunu buldu: CHP'li Seyit Torun...

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Altınordu ilçesinde su taşkınının yaşandığı iki noktadan biri olan Bülbül Deresi’nin taşmasının müsebbibi olarak CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’u gösterdi. 
KÖPRÜ ZEMİNİ İLE DERE TABANI ARASINDAKİ MESAFEYİ KAPATTI

Ordu Belediye Başkanlığı döneminde Bülbül Deresi’nin tabanına beton dökerek dere tabanını yükselten ve burada uyguladığı projenin açılışını CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptıran Seyit Torun, trafik köprüsünün zemini ile ırmak yatağı arasındaki açının kapanmasına sebep oldu. 

Önceki gece meydana gelen sağanak yağış sonrası Boztepe’den kopup gelen ağaç parçaları, dere tabanı ile köprü zemini arasına sıkıştı. Birkaç dakika içerisinde su baskını yaşanmasına sebep olan bu duruma müdahale eden Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ağaç parçalarını kaldırdıktan sonra su akışı normale döndü. 
VATANDAŞ BİLE BİLİYOR!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, su taşkınının yaşandığı Bülbül Deresi’nde incelemeleri sırasında kendi sosyal medya sayfasından canlı yayına geçerek açıklamalarda bulundu. Bu sırada CHP’li vekilin yanından geçen bir sürücü, dere tabanını kastederek “Çok kaldırdılar Başkanım” dedi. 
Adıgüzel, bunu tasdikleyerek “Haklısınız, haklısınız” diye cevap verdi ve şu açıklamayı yaptı:
“Bir de bu yatak yukarı çok yukarı kaldırılmış. Aslında bu derenin yatağı değil. Burada sırf güzelleştirme yapmak adına beton atılmış. Aslında bu dere yatağının ıslah edilip tabanın aşağı indirilmesi lazım. Su bu dar kesime takılan ağaç molozlarının orayı tıkaması sonucu şehre patlamış. Bunlar hep yanlış yapılan çalışmalar” 

"PANAMA MODELİ" DİYE DERE TABANINI BETONLAMIŞ, ÜSTÜNE BİR DE KILIÇDAROĞLU’NA KURDELE KESTİRMİŞTİ
Dönemin Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, 2007 yılı Ağustos ayında Bülbül Deresi’nde ‘Panama modeli’ sistem uygulayacağını söyleyerek dere tabanını betonlamış, ışıklandırma yapmış, ardından 2008 yılı Mayıs ayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılış düzenlenmişti. 

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ!
CHP'li Seyit Torun, Bülbül Deresi'ni ziyaret etti. Torun, incelemenin ardından sosyal medya sayfasında ilginç, komik ve tebessüm ettiren bir açıklama yayınladı. Torun, afetten 'felaket'diye bahsetti ve 'Niye bakım yapılmadı, takipçisiyiz' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.