Başkan Hilmi Güler İlküvez'de

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez Mahallesi'nde bunlunan Düzenli Depolama Sahası'nı ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Halkın taleplerini tek tek dinleyen Başkan Güler, "Karşılıklı anlayış içerisinde eksikliklerin giderilmesi için en kısa sürede çalışmalara başlayacağız" dedi.

- Bu haber 649 kez okundu.

Başkan Hilmi Güler İlküvez'de

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çaybaşı İlçesi İlküvez mahallesinde bulunan Düzenli Depolama Sahasını ziyaret etti. 

Başkan Güler, Çaybaşı ilçesinin İlküvez Mahallesi Göksun mevkiinde bulunan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nden kaynaklanan sorunları gidermek amacıyla yöre sakinleri ve ilgili tarafların katılımıyla bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmede yöre sakinlerini ayrı ayrı dinleyen Başkan Güler, sorunun nedenleri ve çözümü için yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

Karşılıklı anlayış içerisinde geçen görüşmede Başkan Güler, Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin bulunduğu bölgede yaşayan vatandaşların, kendisine ilettiği eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.