Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, meğer aylar önce Halk Ekmek Fabrikası'nın temelini atıp inşaatına başlamış hatta bitmek üzere olduğu ortaya çıktı...Günde 20 bin adet ekmek üretilecek fabrika 19 ilçeye hizmet verecek

- Bu haber 282 kez okundu.

Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Hilmi Güler’den şok sürpriz. Başkan Güler’in halkın talebi olan Halk Ekmek Fabrikasının temelini attığı ve inşaatına birkaç ay önce başladığı hatta bitmek üzere olduğu 

ortaya çıktı.

Aylardır halkın talebi olan Halk Ekmek Fabrikası’nın kurulması ve daha ucuz ekmek alabilme imkanı sağlanması yönündeki talebi dikkate alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Perşembe ilçesinin Efirli bölgesinde Halk Ekmek Fabrikası’nın temelini sessizce attığı ve inşaatın sürdüğü ortaya çıktı.  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Güler, Halk Ekmek Fabrikası’nın  19 ilçenin talebi doğrultusunda gerçekleşeceğini söyledi. 

Başkan Güler, “Halk ekmek konusunda halkımızın değişik kesimlerinden çok talep oldu. Bu talebi kıramazdık. Aynı zamanda sosyal bir mesele. Bunu biz 19 ilçemiz de de kullanacağız. Amacımız burada hem fırsat eşitliği sağlamak hem dar gelirli halkımızı korumak, gözetmek, desteklemek. Ben Cumhurbaşkanımızla İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışırken orada da halk ekmek çalışmaları vardı. Kuracağımız farikada günlük 20 bin ekmeklik bir kapasitemiz olacak. İstersek tabi bunu artırabiliriz. Halk ekmek halktan gelen talepti. Halkın dediği olur. Proje hazır, Perşembe ilçesinde. Binası bitti. Eli kulağında yakında hizmet edecek” diye konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.