Kategoriler

Şehir kabadayası gibi vekil...

Parmak sallamak, tehditler savurmak, provokatörlük yapmak gibi 32 kısım tekmili birden yeni meziyetleri ortaya çıkan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, şimdide şehir kabadayısı gibi Ticaret Borsalarını hedef aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, görevi sadece serbest piyasada tüccarların alım yaptığı fiyatı tabelasında duyurmak olan Ticaret Borsalarını tehdit etti. 
Fındık fiyatını açıklama yetkisi olmayan, sadece tüccarların alım yaptığı fiyatı tabelasında duyuran ticaret borsaları, memleketlerine hiçbir faydası olmayan ve sadece ‘dostlar alışverişte görsün’ misali açıklamalar yapan muhalefet milletvekillerinin hedefi olmaya devam ediyor. 
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel de yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada Borsaları tehdit etti. Adıgüzel, “Borsalar piyasa fiyatının altında tabela açıklamaya kalkmasın tabelayı alıp kafanıza geçiririm. Bakın geçen seferki gibi olmayacak mahkeme kapısında değil, gelip o borsada o tabelayı alıp yere çarpmasını da bilirim” diyerek tehditler savundu. 
Borsa camiası ise bu açıklamalara tepki göstererek “Burası dağ başı değil, vekil önce haddini bilsin” diyerek tepki gösterdi. 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
395 Kez Görüntülendi.
Bilge Başkan Hilmi Güler...
YAŞAM
125 Kez Görüntülendi.
DÜNYA SU GÜNÜ ÖNERİLERİ
EKONOMİ
282 Kez Görüntülendi.
Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....
EKONOMİ
164 Kez Görüntülendi.
FERRERO'YU DİZE GETİREN ADAM: HİLMİ GÜLER
SİYASET
413 Kez Görüntülendi.
Hilmi Güler'den anlamlı mesajlar
SİYASET
238 Kez Görüntülendi.
İşte meydan İşte Tepealan
YAŞAM
22 Kez Görüntülendi.
OSKİ, 5 mahalleyi daha suya kavuşturdu
SİYASET
42 Kez Görüntülendi.
Çatalpınar’da Hilmi Güler izdihamı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
OSKİ, Ordu'ya şantiyeye çevirdi
SİYASET
113 Kez Görüntülendi.
Seçimin en büyük favorisi Başkan Güler'e coşkulu karşılama