19 İLÇEYE KIRILMAYAN,YIPRANMAYAN, SAĞLAM, YERLİ ÜRETİM FİBERGALSS SU DEPOLARI YERLEŞTİRİLİYOR

- Bu haber 30 kez okundu.

19 İLÇEYE KIRILMAYAN,YIPRANMAYAN, SAĞLAM, YERLİ ÜRETİM FİBERGALSS SU DEPOLARI YERLEŞTİRİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından kurulan iştirak şirketlerinden olan ORKOM tarafından üretimi yapılan Fiberglas Depoları 19 ilçede OSKİ tarafından özellikle kırsal mahallelerde yerleştirilmeye başlandı.

Dış etkenlerden etkilenmeyen ve uzun ömürlü olmasının yanında herhangi bir hasarda tamiratı kolay olan 30 m³ (tonluk) fiberglas su depoları; Çaybaşı İlçesi Çınar, Çağlayan Mahalleleri, Çatalpınar ilçesi Karşıyaka, Kayatepe Mahalleleri, Kabataş ilçesi Belen ve Kuzköy Mahalleleri, Korgan ilçesi Çitlice Mahallesi, Ünye ilçesi Cevizdere ve Şenyurt Mahalleleri ile Gölköy ilçesi Damarlı Mahallesine ve Altınordu ilçesi Alembey Mahallesine yerleştirme işlemleri tamamlandı.  Bu kapsamda; 2025 yılında 9 ilçeye 33 adet fiberglas içme suyu deposu yerleştirilmiş olundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.