Bu gurur Ordu'nun!

Son aylarda iki günde bir Kültür-Sanat faaliyetlerinin gerçekleştirildiği Ordu, bu ödülünü nihayet aldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, AK Parti'nin 250 belediyenin arasından "Yılın En İyi ve Nitelikli Kültür Sanat Sezonu Düzenleyen Belediyesi” ödülüne layık görüldü

- Bu haber 283 kez okundu.

Bu gurur Ordu'nun!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından düzenlenen "AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ne katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, 250 belediyenin katıldığı kongrede, “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülüne layık görüldü. 

AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından Kızılcahamam'da, “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi" düzenlendi.  Yerel yönetimlerin kültürel çıktılarının değerlendirildiği ve sonraki yılların kültür-sanat faaliyetlerinin yol haritasının çıkarıldığı kongreye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte, bazı ilçe belediye başkanları ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun katıldı. 

Kongrede, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ'ın yanı sıra yazar, tarihçi, kültür ve sanat insanları konuşma yaptı. 

Ordu’da yapmış olduğu kültür- sanat faaliyetlerini 7’den 70’e herkesle buluşturan ve bu çalışmaları ile “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülünü almaya hak kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Mustafa Şen'in elinden aldı. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kendilerini ödüle layık gören herkese teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.