Baks üzerine bina yapılmış. Temizle temizle bitmiyor!

Altınordu ilçesi 11 dere üzerinde kurulmuş. Bu derelere bağlı derecekler de bulunuyor. İşin ilginç yanı dere ve derecikler geçmiş dönemlerde baks ile kapatılmış. Hadi bu neyse de, üzerine bir de bina izni verilmiş!

- Bu haber 519 kez okundu.

Baks üzerine bina yapılmış. Temizle temizle bitmiyor!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında ilginç görüntü ortaya çıktı. 
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsaında Altınordu ilçesinde sürdürülen kanalizasyon ve yağmur hattı çalışmaları sırasında geçmiş Belediye dönemlerinde baks üzerine bina inşa edildiği ortaya çıktı. Daha önce derecik niteliğinde olan akarsuyun baks şeklinde kapatılmasının ardından üzerine iki katlı bina inşa edilmesi görenleri şaşırttı. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesinin 11 dere üzerinde kurulduğunu ve dereciklerin baks şeklinde kapatıldığını gördüklerini belirterek, “Baks üzerine bina inşa edildiğini ilk kez gördük. Bu olumsuz durumları düzelterek altyapıyı yeniliyoruz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.