Hilmi Güler: "Dedikodu üretenleri tınlamıyoruz, bunlara harcanacak zamana yazık"

Ordu Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, dedikodulara kulak asmadıklarını belirterek, “Dedikodu üretenleri hiç tınlamıyoruz. Bunlarla harcayacağımız zamana yazık" dedi

- Bu haber 1006 kez okundu.

Hilmi Güler: "Dedikodu üretenleri tınlamıyoruz, bunlara harcanacak zamana yazık"

Ordu Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, dedikodulara kulak asmadıklarını belirterek, “Dedikodu üretenle işimiz yok!” dedi.
Aylık basın toplantısında kurmayları ile birlikte çalışma ve projelerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, özellikle imar konusunda aldıkları kararların ardından bazı kesimlerin Yeni Orduspor’u da kullanarak daha fazla üstlerini geldiğini öne sürdü.
“TINLAMIYORUZ!”
“Biz bataklığa savaş açtık. İmar kararlılığımız sürüyor.Ordu’nun geleceğinde güzel hatırlanmak, dedelerimize layık olmak istiyoruz. Onun için de dedikodu üretenleri hiç tınlamıyoruz. Bunlarla harcayacağımız zamana yazık. çünkü biz oyun oynamaya değil, çalışmaya geldik” diye konuşan Güler, meclisi çocuklara, gençlere, kadınlara ve engellilere açacaklarını söyledi.

“GELECEK BURADA YAZILACAK”
Düşüncesi olan herkesi meclise davet eden Güler, “Ordu’nun geleceği buradan yazılacak. Onun için düşüncesi olan herkesi buraya davet ediyorum. Korkuya yer yok. Zaten değişim sormakla başlar. Değişikliğin önündeki en büyük engel korkudur” dedi.
HALK SAATİ
Hesap veren ve paylaşan bir belediyecilik yaptıklarını da belirten Başkan Güler, şöyle devam etti: 
“Her gün 16.00 ile 17.00 saatleri arasını halkımıza ayırıyoruz. Fikri ve dileği olan herkese kapımız açık. 19 ilçede sosyal tesis ve kreş oluşturuyoruz. Rüsumat 4’ü hayata geçireceğiz. Londra’da geminin planlarını bulduk.
SUYA 1 YILDA ÇÖZÜM
En önemli sorunumuz yol ve su. Yağmur çok yağıyor ama su sıkıntısı ç ekiyoruz. Ağırlığı bu yöne verdik. OSKİ Genel Müdürümüz 1 yıl içinde çözülecek sözünü verdi. Takipçisiyiz.
TAKLİT EDİLEN ŞEHİR
Başta söylediğim gibi biz taklit eden değil, taklit edilen şehir olacağız. Onun için çok çalışıyoruz, sürekli proje üretiyoruz. Borlu çimento ile evladiyelik yollar yapacağız. Herkes üretime katılacak. Kimse yerim dar demeyecek.
EV PANSİYONCULUĞU
Boztepe ve şehrin bazı yerlerine seyir terasları kuracağız, ev pansiyonculuğunu geliştireceğiz. Yöresel ürünler satış yerlerimizi çoğaltıyoruz. Kadınlarımıza ek gelir kaynağı yaratıyoruz. Kent Konseyi’ni ehli ellerde işin içine katmak istiyoruz.
Kadın reisler
Perşembeli kadınlarımıza da bir sürprizimiz var. Tekne yapımı başta olmak üzere balıkçılıkla uğraşan buradaki kadınlarımızı üretime katacağız. Bu projemiz ile ilgili yer seçimi devam ediyor.
SUDAN ELEKTRİK
OSKİ’nin verdiği sudan elektrik üreteceğiz. Yani siz evde su kullanırken elektrik üretimine de katkıda bulunmuş olacaksınız. Çevre dostu, ücretsiz enerji elde edeceğiz.
SİVAS’IN DENİZİ
“Karadeniz-Akdeniz Yolu bitmek üzere. Şu anda bile 3 saatte Sivas’tanr dnize girmek için Ordu’ya geliyorlar. Sivas’ın denizi olacağız.
ŞEHRİ-İ EMİN
Seçilerek göreve geldiğim ilimi çok seviyorum. Bu ilin abisi ve şehri-i emini görevini çocuklara, gençlere, kadınlara, engellilere, ilin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sunarak yapmak istiyoruz. Yapacağımız çalışmalar Ordu’yu taklit edilen bir şehir haline getirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan köleoğlu 5 yıl önce

aynen siz bu şehrin ağbisisinız it ürür kervan yürür