Kategoriler

Masum Karaca'yı parçalayanlar serbest

ORDU'nun Gölköy ilçesinde doğanın en masum hayvanlarından olan ve avlanması yasak karacaları avladığı tespit edilen 2 kişinin peşine düşen jandarma, takipten vazgeçmedi adeta iz sürdü. Sonunda kaçak avcıların evlerinin bahçesinde karacaların parçalarını bulunca Valilik 2 kişiye 12 bin lira para cezası kesti.

Ordu’nun Gölköy ilçesinde yasak olmasına rağmen karaca avladıkları ve parçaladıkları belirlenen 2 kişi 12 bin lira ceza kesilerek serbest bırakıldı.  
Gölköy ilçesi Güzelyurt Mahallesi Özyurt mevkisinde 2 şahsın, avlanması yasak olan karaca hayvanını avladıkları ihbarı alındı. İhbar üzerine harekete geçen Gölköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından avlanma sonucunda bırakılan iz ve emareler takip edildi. Takip sonunda kaçak avcıların evlerinin bahçesinde karacanın parçaları bulundu.
Ordu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne haber verilmesinin ardından kaçak avlanan şahıslar hakkında tutanak tanzim edilerek 2 şahsa ayrı ayrı 6 bin olmak üzere toplam 12 bin lira idari para cezası kesildi. Karaca katilleri haklarında herhangi bir adli işlem yapılmadan serbest bırakıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
OSKİ'DEN TARİHİ YATIRIMLAR
SİYASET
396 Kez Görüntülendi.
Bilge Başkan Hilmi Güler...
YAŞAM
127 Kez Görüntülendi.
DÜNYA SU GÜNÜ ÖNERİLERİ
EKONOMİ
285 Kez Görüntülendi.
Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....
EKONOMİ
165 Kez Görüntülendi.
FERRERO'YU DİZE GETİREN ADAM: HİLMİ GÜLER
SİYASET
415 Kez Görüntülendi.
Hilmi Güler'den anlamlı mesajlar
SİYASET
238 Kez Görüntülendi.
İşte meydan İşte Tepealan
YAŞAM
22 Kez Görüntülendi.
OSKİ, 5 mahalleyi daha suya kavuşturdu
SİYASET
42 Kez Görüntülendi.
Çatalpınar’da Hilmi Güler izdihamı
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
OSKİ, Ordu'ya şantiyeye çevirdi