Kategoriler

Halkçı Başkan!

İftar çadırına giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı M. Hilmi Güler, kendisi için protokol masası hazırlandığını görünce bir anda yönünü değiştirerek halkın arasında boş gördüğü ilk sandalyeye oturdu. Orucunu halkın içinde açan Başkan Güler, iftar sonrası onlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösteriyor. 
Yoğun geçen günün ardından Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Turkcell’in sponsorluğunda düzenlenen iftar programına katılan Başkan Güler, halkla iç içe orucunu açtı. İftar çadırına gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve Turkcell yöneticileri tarafından karşılandı. İftar alanındaki vatandaşlarla selamlaşan Başkan Güler, kendisi için protokol masası hazırlandığını görünce bir anda yönünü değiştirerek halkın arasında boş gördüğü ilk sandalyeye oturdu. Orucunu halkın içinde açan Başkan Güler, iftar sonrası onlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, iftarın ardından günün yorgunluğunu gidermek için sahil turu yaptı. Sahil turu sonrasında üniversite öğrencileriyle karşılaşan Başkan Güler, gençlere dondurma ikram etti. Öğrenciler ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların ilgi odağı oldu. 

Başkan Güler, sahil gezisi sırasında rıhtımda Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile de bir saate yakın oturarak Çambaşı Yaylası’na ulaşım sağlayan yolun konusunu görüştü.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
OSKİ'DEN TARİHİ YATIRIMLAR
SİYASET
395 Kez Görüntülendi.
Bilge Başkan Hilmi Güler...
YAŞAM
127 Kez Görüntülendi.
DÜNYA SU GÜNÜ ÖNERİLERİ
EKONOMİ
283 Kez Görüntülendi.
Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....
EKONOMİ
164 Kez Görüntülendi.
FERRERO'YU DİZE GETİREN ADAM: HİLMİ GÜLER
SİYASET
413 Kez Görüntülendi.
Hilmi Güler'den anlamlı mesajlar
SİYASET
238 Kez Görüntülendi.
İşte meydan İşte Tepealan
YAŞAM
22 Kez Görüntülendi.
OSKİ, 5 mahalleyi daha suya kavuşturdu
SİYASET
42 Kez Görüntülendi.
Çatalpınar’da Hilmi Güler izdihamı
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
OSKİ, Ordu'ya şantiyeye çevirdi