Kategoriler

Hilmi Güler'e Liderlik Ödülü

Türkiye'de siyaset ve ekonomi dünyasının 'bilim, siyaset adamı ve lider olarak' benimsediği ender isimlerden biri olan Hilmi Güler, 22 yıldır düzenlenen ve ülkenin en prestijli ödülleri arasında gösterilen 'Liderlik Ödülü'ne layık görüldü. Güler, bu özelliği ile Ordu'nun vitrin yüzü olmayı sürdürüyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAU) tarafından 22 yıldır düzenlenen, siyaset ve ekonomi dünyasının prestijli ödülleri arasında sayılan Global Liderlik Forumu’nda ‘Hükümet ve Liderlik Okulu Global Liderlik Forumu Onur Ödülü’ne layık görüldü.
Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAU) kuruluşundan itibaren düzenlenen ve Global Liderlik Forumu’nun devamı niteliğinde olan Global Business Forum 2019’un galası İstanbul’da gerçekleştirildi. Uluslarası işdünyasından seçkin konukların katıldığı galanın açılış konuşmalarını BAU Rektörü Prof.Dr. Şenay Yalçın ve Hükümet ve Liderlik Okulu Başkanı Doç. Dr. Burak Küntay gerçekleştirdiler.
Gecede bu yılın "HLO Global Liderlik Forumu Onur Ödülü" Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler 'e, Hükümet ve Liderlik Okulu Onursal Başkanı Köksal Toptan tarafından takdim edildi. Onur Ödülü plaketinde ‘Ülkemizin gelişimine sağladığınız katkılar ve Hükümet ve Liderlik Okulu katılımcılarına başarı örneği olmanızdan dolayı Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu adına takdirlerimizi sunarız’ ifadelerine yer verildi.

Törende bir konuşma yapan Mehmet Hilmi Güler, erdemli olmanın önemine dikkat çekti. Eğitimin en önemli görevlerinin başında bilgili, donanımlı, üretken, yapıcı, dürüst ve erdemli insanlar yetiştirmek geldiğini ifade eden Güler; “Erdemli insan düşünen, araştıran, devamlı ileriye bakan, doğruluk, adalet, eşitlik, gibi olumlu özellikleri barındıran birisidir. Erdemli insan, güzel insandır. Toplumda değer verilen aydın insanlardır. Başkalarına yardım eden, onlar için yaşayan ve toplumu aydınlatan insanlardır. Dolayısıyla geleceğimizi erdemli insan üzerine yoğunlaştırmamız gerekiyor!" dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
394 Kez Görüntülendi.
Bilge Başkan Hilmi Güler...
YAŞAM
125 Kez Görüntülendi.
DÜNYA SU GÜNÜ ÖNERİLERİ
EKONOMİ
282 Kez Görüntülendi.
Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....
EKONOMİ
164 Kez Görüntülendi.
FERRERO'YU DİZE GETİREN ADAM: HİLMİ GÜLER
SİYASET
411 Kez Görüntülendi.
Hilmi Güler'den anlamlı mesajlar
SİYASET
238 Kez Görüntülendi.
İşte meydan İşte Tepealan
YAŞAM
20 Kez Görüntülendi.
OSKİ, 5 mahalleyi daha suya kavuşturdu
SİYASET
42 Kez Görüntülendi.
Çatalpınar’da Hilmi Güler izdihamı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
OSKİ, Ordu'ya şantiyeye çevirdi
SİYASET
112 Kez Görüntülendi.
Seçimin en büyük favorisi Başkan Güler'e coşkulu karşılama