Kategoriler

Ordu'da yamaç paraşütü faciası

Ordu'nun Altınordu ilçesinde yamaç paraşütü ile Boztepe'den iniş yaparken teleferik hattının tellerine takılarak feci şekilde yere çakılanlar pilot Hüseyin İlhan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Ordu'da yamaç paraşütü yapmak için Boztepe'den havalanan 2 kişi, ters rüzgar nedeniyle paraşütün kontrolünü kaybedince teleferik tellerine takıldı. İplerin kopması sonucu 2 kişi feci şekilde yere çakıldı. Ordu'nun ilk yamaç paraşütçülerinden Hüseyin İlhan hayatını kaybetti, diğer paraşütçü ise ağır yaralı.
Feci kaza saat 15:15 sıralarında meydana geldi. Kentin yamaç paraşütü noktası olan 530 rakımlı Boztepe'den havalanan uzman paraşüt pilotu Hüseyin İlhan ve beraberindeki Eren Şalcı, tandem yamaş paraşütüyle havalandı. İddialara göre bir süre sonra ters rüzgarın da etkisiyle paraşütün kontrolünü kaybeden Hüseyin İlhan ve beraberindeki Eren Şalcı, teleferik tellerine takıldı. Bu sırada teleferik kabininin paraşüt iplerinin üzerinden geçmesiyse ipler kesildi ve Uzman Pilot Hüseyin İlhan ile yolcu Eren Şalcı teleferik direğine çarparak feci şekilde yere çakıldı.
Olayla ağır yaralanan 2 kişiden Hüseyin İlhan hayatını kaybetti, diğer yolcunun ise durumu ağır. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
OSKİ'DEN TARİHİ YATIRIMLAR
SİYASET
399 Kez Görüntülendi.
Bilge Başkan Hilmi Güler...
YAŞAM
131 Kez Görüntülendi.
DÜNYA SU GÜNÜ ÖNERİLERİ
EKONOMİ
328 Kez Görüntülendi.
Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....
EKONOMİ
168 Kez Görüntülendi.
FERRERO'YU DİZE GETİREN ADAM: HİLMİ GÜLER
SİYASET
419 Kez Görüntülendi.
Hilmi Güler'den anlamlı mesajlar
SİYASET
241 Kez Görüntülendi.
İşte meydan İşte Tepealan
YAŞAM
24 Kez Görüntülendi.
OSKİ, 5 mahalleyi daha suya kavuşturdu
SİYASET
46 Kez Görüntülendi.
Çatalpınar’da Hilmi Güler izdihamı
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
OSKİ, Ordu'ya şantiyeye çevirdi