Kategoriler

Hilmi Güler: Ordu yeni dönemin yıldızı olacak

 AK PARTİ Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun 19 ilçesinde gönüller kazanıp, gönül köprüleri inşa ederek yeni bir gönül belediyeciliği dönemi başlatacaklarını belirterek, “Ordu yeni dönemin yıldız ili olacak” dedi.  

 AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun 19 ilçesinde gönüller kazanıp, gönül köprüleri inşa ederek yeni bir gönül belediyeciliği dönemi başlatacaklarını belirterek, “Ordu yeni dönemin yıldız ili olacak” dedi.  
  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde Ordu'ya Karadeniz-Akdeniz yolu, Topçam Barajı, Ordu Üniversitesi, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi, Havalimanı, doğalgaz gibi hizmetlere imza akan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada, 19 ilçede gönüller kazanıp, gönül köprüleri inşa ederek yeni bir gönül belediyeciliği dönemi başlatacaklarını söyledi.
  Güler, “Karadeniz'in incisi, sevdamız Ordumuza yeniden hizmet etme imkanı vererek bizleri onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza,teveccühleri için hemşehrilerimize ve teşkilat mensubu kardeşlerimize şükranlarımı arz ediyorum. Saygıdeğer hemşehrilerimizin güveni ve desteği ile başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçemizde gönüller kazanıp,gönül köprüleri inşa ederek yeni bir gönül belediyeciliği dönemi başlatacağız. Ordu yeni dönemin yıldız ili olacak. Bu gönül belediyeciliği ve hizmet etme aşkı ile daha yaşanabilir, daha müreffeh,daha kalkınmış, daha gelişmiş büyük Ordu için hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
395 Kez Görüntülendi.
Bilge Başkan Hilmi Güler...
YAŞAM
125 Kez Görüntülendi.
DÜNYA SU GÜNÜ ÖNERİLERİ
EKONOMİ
282 Kez Görüntülendi.
Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....
EKONOMİ
164 Kez Görüntülendi.
FERRERO'YU DİZE GETİREN ADAM: HİLMİ GÜLER
SİYASET
412 Kez Görüntülendi.
Hilmi Güler'den anlamlı mesajlar
SİYASET
238 Kez Görüntülendi.
İşte meydan İşte Tepealan
YAŞAM
20 Kez Görüntülendi.
OSKİ, 5 mahalleyi daha suya kavuşturdu
SİYASET
42 Kez Görüntülendi.
Çatalpınar’da Hilmi Güler izdihamı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
OSKİ, Ordu'ya şantiyeye çevirdi
SİYASET
113 Kez Görüntülendi.
Seçimin en büyük favorisi Başkan Güler'e coşkulu karşılama