Kategoriler

SoloTürk gururlandırdı

Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı Solo Türk ekibinin gösterileri nefes kesti. Onbinlerce vatandaş sahile akın etti. Tayfun Gürsoy Parkı’nda toplanan vatandaşlar, Solo Türk`ün gösterisini heyecanla izledi. 7 km’lik Altınordu sahilini dolduranlar gururlu ve coşkulu güzel bir gün yaşadı

Teknofest kapsamında Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Solo Türk, Ordu semalarında gösteri uçuşu yaptı. Onbinlerce vatandaşın akın ettiği gösteriler büyük heyecan yaşattı. 
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Karadeniz’de esmeye devam ediyor. Karadeniz topraklarını karış karış gezen Teknofest’in son durağı Ordu oldu. Altınordu ilçesinde düzenlenen festival, açılışın ardından yoğun bir ilgi ile karşılaştı. 

SOLO TÜRK COŞKUSU 
Teknofest'te ilk günün en büyük heyecanı ise Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı Solo Türk ekibinin gösterileri oldu. Saat 14.30’da başlayan gösterilere Onbinlerce vatandaş akın etti. Tayfun Gürsoy Parkı’nda toplanan vatandaşlar, Solo Türk`ün gösterisini heyecanla izledi. 7 km’lik Altınordu sahilini dolduranlara güzel bir gün yaşatan Solo Türk, 30 dakikalık gösteri uçuşunun ardından vatandaşları selamlayarak gösterisini tamamladı. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de beraberindeki Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, Ordu Valisi Tuncay Sonel ve protokol üyeleri ile birlikte gösterileri takip etti. 

VATANDAŞLARDAN TAM NOT 
TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen Solo Türk gösterisini izlemeye gelen vatandaşlarda duygu ve düşüncelerini paylaştı. Gösterileri nefeslerini tutarak izlediklerine belirten vatandaşlar, heyecanın yanı sıra çok gururlandıklarını da dile getirerek Teknofest’in düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
394 Kez Görüntülendi.
Bilge Başkan Hilmi Güler...
YAŞAM
125 Kez Görüntülendi.
DÜNYA SU GÜNÜ ÖNERİLERİ
EKONOMİ
282 Kez Görüntülendi.
Halk Ekmek Fabrikası'nın inşaatı başlamış, bitmek üzere....
EKONOMİ
164 Kez Görüntülendi.
FERRERO'YU DİZE GETİREN ADAM: HİLMİ GÜLER
SİYASET
411 Kez Görüntülendi.
Hilmi Güler'den anlamlı mesajlar
SİYASET
238 Kez Görüntülendi.
İşte meydan İşte Tepealan
YAŞAM
20 Kez Görüntülendi.
OSKİ, 5 mahalleyi daha suya kavuşturdu
SİYASET
42 Kez Görüntülendi.
Çatalpınar’da Hilmi Güler izdihamı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
OSKİ, Ordu'ya şantiyeye çevirdi
SİYASET
112 Kez Görüntülendi.
Seçimin en büyük favorisi Başkan Güler'e coşkulu karşılama