Kategoriler

Büyükşehir’den hızlı tempo

Fırtına şeklinde yarım saat süren ve metrekareye 140 kg olarak gerçekleşen aşırı sağanak yağış Altınordu ve Fatsa ilçelerinde etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için tüm imkanlarını seferber etti

Ordu Büyükşehir Belediyesi akşam saatlerinde Altınordu ve Fatsa ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrası ortaya çıkan su baskınlarına hızlı bir şekilde müdahale etti.  

Fırtına şeklinde yarım saat süren ve metrekareye 140 kg olarak gerçekleşen aşırı sağanak yağış Altınordu ve Fatsa ilçelerinde etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için tüm imkanlarını seferber etti. Tıkanan rogarlar vidanjör ve motopomplar ile hızlı bir şekilde açılırken, su baskınına uğrayan ev ve işyerlerine gecikmeden müdahale edildi. 

Altınordu ilçesinde 60 su baskını ihbarı gelirken İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 51 personel, 20 motopomp ve 6 dalgıç pompa ile tamamına müdahale edildi. 

OSKİ ekipleri de 45 personel, 3 vidanjör, 2 kuka, 1 eskavatör 5 hizmet aracı ile dere basklarının açılması ve yağmur suyu giderlerine hızlı bir şekilde müdahale ederek yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukların önüne geçti. 

Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, 9 personel, 1 iş makinesi ile genel temizlik çalışması yaparken, Ulaşım Dairesi Başkanlığı da 22 iş makinesi, 45 personel ile kapalı yolların açılması ve dere ağızlarına müdahale etti. 

Toplam 150 personel, 20 motopomp, 6 dalgıç pompa, 3 vidanjör ve kombine kuka, 24 iş makinesi, 5 hizmet aracı ile meydana gelen aşırı yağışa müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini gideren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeniden meydana gelebilecek bir yağışa karşı tüm ekiplerini 24 saat esaslı olarak hazırda tutuyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
YAŞAM
7 Kez Görüntülendi.
OSKİ DURMUYOR
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
SON YILLARIN EN SERT KIŞ DÖNEMİNDE OSKİ SAHADA
SİYASET
127 Kez Görüntülendi.
CHP karıştı. Ulaş Tepe, Onur Çam ve Mustafa Adıgüzel birbirine girdi!
YAŞAM
22 Kez Görüntülendi.
OSKİ Ordu'yu şantiye alanına çevirdi
YAŞAM
24 Kez Görüntülendi.
OSKİ'den alternatif su kaynakları: 45 gölet inşa edildi
YAŞAM
23 Kez Görüntülendi.
OSKİ'den alternatif su kaynakları: 45 gölet inşa edildi
SİYASET
44 Kez Görüntülendi.
Bu adamı tanıdınız mı?
MEDYA
148 Kez Görüntülendi.
Karadeniz Haberci'den muhteşem ödül töreni
GÜNDEM
203 Kez Görüntülendi.
Ordu'ya Hilmi Güler damgası: Asrın projesi tamamlandı
SİYASET
495 Kez Görüntülendi.
Bilge Başkan Hilmi Güler...