Ordu'da 'Koronavirüs' alarmı!

Üst geçitler, havalimanı terminali, alışveriş merkezleri, camiler, otogar, oyun parkları, park ve bahçeler, bank ve oturma grupları. Ordu Büyükşehir Belediyesi 'Koronavirüs' alarmı verdi. Özellikle halkın yoğun olduğu tüm bölgeleri ilaçlayarak dezenfeksiyon çalışması başlattı.

- Bu haber 833 kez okundu.

Ordu'da 'Koronavirüs' alarmı!

Ordu'da 'Koronavirüs' alarmı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından dün gece Türkiye'nin ilk koronavirüs vakasının görüldüğünü açıklamasının ardından Ordu'da korovirüs alarmı verildi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen ekipler, son zamanlarda artış gösteren hastalıklar ve özellikle Coronavirüs ile bulaşan hastalık nedeniyle yaşanan tedirginlikleri göz önüne alarak çalışmalarını hızlandırdı.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı vektörle mücadele ekipleri, halkın yoğun olarak bulunduğu ortak kullanım alanlarını öncelikli kılarak Altınordu Novada AVM, Fatsa City AVM ve Ünye Uniport AVM, Ordu Giresun Havalimanı, otogarlar ve kültür merkezinde dezenfeksiyon uygulaması yaptı.

"OLASI SALGIN RİSKİNE KARŞI DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK"

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada olası salgın riskine karşı program dâhilinde; toplu yaşam alanları, öğretmenevleri, alt ve üstgeçitler, pazar yerleri, şehir tuvaletleri ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfeksiyon çalışmalarına devam edileceği görüşlerine yer verildi. Öte yandan kullandıkları dezenfektanın, temiz ve kirli şartlar altında virüsidal etkinliğe sahip bir ürün olup, insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi bulunmadığına dikkat çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.