ORBEL'DEN ÖDÜL TÖRENİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORBEL A.Ş. 2019 yılı içerisinde verimli çalışan personellerini ve sosyal sorumluluk bilinci kapsamındaki örnek davranışlarını ödüllendirmek için bir ödül programı düzenledi.

- Bu haber 654 kez okundu.

ORBEL'DEN ÖDÜL TÖRENİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORBEL A.Ş. 2019 yılı içerisinde verimli çalışan personellerini ve sosyal sorumluluk bilinci kapsamındaki örnek davranışlarını ödüllendirmek için bir ödül programı düzenledi.

Kurum içerisinde çalışanların moral ve motivasyonlarını güçlendirerek, aidiyet duygusunu pekiştirmek adına düzenlenen programda ORBEL Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından personele hediye ve plaket takdimi yapıldı. Ordu’yu birlikle güzel günlere ulaştırılacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik,“ORBEL ailesi olarak bu akşam sizinle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Bir aile olduğumuzu unutmamanız ve hissetmeniz açısından bu tür organizasyonlar büyük önem arz ediyor. Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesiyle emin olun daha canlı ve birlik içinde, toplumun huzuru için çalışan bir ekipleyiz. Ordu’yu hep birlikte güzel günlere ulaştırmak için hizmet edeceğiz” dedi.

  
                         Metin Akyürek                                                       Muhammet Günaydın

ORBEL Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler'in Basın Danışmanı Metin Akyürek, "ORBEL içindeki birlik ve beraberliğin artması ve kurum içi motivasyonun pekişmesi açısından bu etkinlikleri çok önemsiyoruz. Kuruma aidiyet duygusunun gelişmesi ve ORBEL'in daha kurumsal bir yapı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlere çalışmalarımızda öncülük eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler 'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
ORBEL Personelinin yanı sıra ailelerinin de katıldığı program, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda sahne alan “Boyacı” adlı tiyatro oyununun izlenmesi ile sona erdi.
     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.