ODÜ'den hastane çağrısı

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan: “Şehir hastanesi için üniversite olarak 300 dönümlük araziyi vermeye hazırız”

- Bu haber 395 kez okundu.

ODÜ'den hastane çağrısı

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu’da uzun yıllardır eksikliği hissedilen şehir hastanesi için üniversite olarak 300 dönümlük araziyi vermeye hazır olduklarını açıkladı.
SB-Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelinin imkansızlıklar içerisinde özverili bir şekilde çalıştığını belirten Rektör Akdoğan, hastane yetersizliğinin Ordu’nun bir problemi olduğunu ifade etti. Rektör Akdoğan, “Biz Ordu Üniversitesi olarak, hasta olan bir vatandaşımızın bütün tıbbi tedavilerinin Ordu’da yapılarak çevre illere olan bağımlılığın azalmasını arzu etmekteyiz. Ordu halkının sağlık sorunlarının çözülmesi ve hastane probleminin halledilmesi için daha modern, gelişmiş teknolojilerle donatılmış, hekim sayısının yeterli olduğu bir hastanenin yapılması gerekliliği herkesin ortak düşüncesidir. Şehrin ileri gelenleri ile gerçekleştirdiğim görüşmelerimde ihtiyaç duyulduğu takdirde ikinci bir alternatif olarak Üniversitemize ait 300 dönümlük arazinin müsait olduğunu ifade ettim. Bu konuda Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya da bilgi verdim, karar Bakanlığımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ındır.” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.