Hilmi Güler’den araç saltanatına son

31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 57 oy ile diğer partilerin adaylarının toplamından fazla oy alan Mehmet Hilmi Güler, araç saltanatına son verdi

- Bu haber 1391 kez okundu.

Hilmi Güler’den araç saltanatına son

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, göreve geldiğinin ilk gününde başkanlık makamına ve özel kalem ekibine ait olduğunu öğrendiği 9 adet kiralık VIP aracından 7’sini geri gönderdi.

31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 57 oy ile diğer partilerin adaylarının toplamından fazla oy alan Mehmet Hilmi Güler, araç saltanatına son verdi. Güler, devir teslim töreninin ardından göreve geldiğinin ilk gününde başkanlık makamına ve özel kalem ekibine tahsis edilen ve kiralık olan 9 adet VIP aracı olduğunu öğrendi. Araçların 7'sini geri gönderme talimatı veren Güler, daire başkanlarının kullandığı makam araçlarının yakıt miktarına da sınırlama getirdi. Daire başkanları belirlenen miktarı aşmaları halinde yakıt ücretlerini kendileri ödeyecek. 

Güler'in geri gönderdiği araçlar arasında süper lüks Audi A 8 aracı da bulunuyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Elikci. 5 yıl önce

Gercekten dogrusunu yapmiş.