Hilmi Güler soruşturma başlattı!

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, sokak hayvanları ile ilgili sosyal medyada yayınlanan görüntülere ilişkin olarak flaş bir açıklama yaptı. "Bu iş bir şov meselesi değil, bir vicdan meselesidir" diyen Başkan Güler, "Bununla ilgili bir soruşturmayı hemen başlattım. Burada kusuru, ihmali ve hatası olanlardan kesinlikle hesabını soracağız" dedi.

- Bu haber 368 kez okundu.

Hilmi Güler soruşturma başlattı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir sosyal medya kullanıcısı tarafından gündeme getirilen sokak hayvanlarına ilişkin görüntüler üzerine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler flaş açıklamalar yaptı. 

"BU İŞ ŞOV MESELESİ DEĞİL, VİCDAN MESELESİDİR"
"HEMEN SORUŞTURMA BAŞLATTIM"

İşte Başkan Güler'in açıklamaları:

"Sosyal medyada bugün yayınlanan görüntüler beni de son derece üzmüştür. Bununla ilgili bir soruşturmayı hemen başlattım. Burada kusuru, ihmali ve hatası olanlardan kesinlikle hesabını soracağız ve çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca yatırımlarımızı da bitirmeye çalışıyoruz. Bununla ilgili kamuoyunun hiçbir şüphesi olmasın. Biz bütün canlıların haklarına son derece riayet ediyoruz. Bu iş bir şov meselesi değil, bir vicdan meselesidir. Biz şehirleri de canlılarla birlikte, sokak hayvanlarıyla birlikte paylaşarak yaşıyoruz. Burada ihmali olanlardan hemen hesabını sormak üzere çalışmaları başlattım. Kamuoyuna özellikle bunu duyurmak istiyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.