Hilmi Güler, kış öncesi OHAL ilan etti: YES

İller Bankası’ndan asfalt ve beton yol için kredi aldıklarını ifade eden Başkan Güler, “Hedefimiz Ordu için önemli gördüğümüz 3 ana problemi çözmek. Bunun için de bu kış önemli çalışmalara imza atacağız” dedi.

- Bu haber 586 kez okundu.

Hilmi Güler, kış öncesi OHAL ilan etti: YES

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisinden aldığı yetki ile İller Bankası’ndan asfalt ve beton yol için kredi talebinde bulunan Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, taleplerinin onaylandığını ve ilin 3 ana yatırımının kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.
Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu modeli ile çalışmalara hız veren Başkan Güler yol, su ve yüksek kesimlerde yaşanan elektrik kesintileri için çalışma başlattıklarını ifade etti.

“ASFALT VE BETON YOL İÇİN EKİPLERİMİZ HAZIR”
İller Bankası’ndan asfalt ve beton yol için kredi aldıklarını ifade eden Başkan Güler, “Hedefimiz Ordu için önemli gördüğümüz 3 ana problemi çözmek. Bunun için de bu kış önemli çalışmalara imza atacağız” dedi.
Başkan Güler, “Yaptığımız görüşmeler neticesinde İller Bankası’ndan asfalt ve beton yol için kredilerimiz onaylandı. Bu kapsamda bitüm için 10 milyon, beton yol için ise 5 milyon TL kredi aldık. Hedefimiz Ordu’muzda bu kış yoğun bir çalışma yürütmek. Ekiplerimiz 3 vardiya olarak sahada çalışma yürütecek. Bunlardan birincisi yol. Ekiplerimiz, yol konusunda gece-gündüz demeden çalışma yapacaklar. Gerekiyorsa jeneratör takacaklar ve bu sorunu çözecekler. Ayrıca beton yol konusunda da çalışmalara başlayacağız. Dünyada kullanılan bir yöntem olan darbeli beton dediğimiz titreşimli ve baskılı beton yol uygulamasını ilimizde uygulamaya başlattık. İkinci önceliğimiz ise su. İlimizin bazı bölgelerinde yaşanan su problemini çözmek için ekiplerimiz yoğun çalışma yürütüyorlar. OSKİ ekiplerimiz çalışmalarını daha da hızlandırdı. Daha önce bahsettiğimiz ‘Boloman Vadisi Projesi’ni de bu çalışmaya katmak istiyoruz. İnşallah çalışmalar ilimiz için oldukça verimli olacak. Son olarak elektrikte meydana gelen sıkıntıları çözeceğiz. Elektrik bizim görev alanımıza girmiyor olsa bile milletimizi ilgilendiren sorun olduğu için bu konuya da bizim müdahale etmemiz gerekiyor. YEPAŞ ve bakanlık ile görüşme gerçekleştirdik. Özellikle yüksek rakımlı ilçelerimizde meydana gelen kesintileri önlemek için çalışma başlatacağız. Yağmur, kar ve fırtınalarda meydana gelen bu sıkıntıyı çözmek istiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.