Berna Laçin'in oyunu iptal edildi!

Ordu Barosu tarafından organize edilen ve Berna Laçin'in de kadrosunda yer aldığı 'Hayal Satıcı' isimli oyun, Ordu Valiliği tarafından iptal edildi.

- Bu haber 358 kez okundu.

Berna Laçin'in oyunu iptal edildi!

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik yıkıcı depremle ilgili skandal tweetler atan Berna Laçin'in de kadrosunda yer aldığı 'Hayal Satıcı' isimli oyun, Ordu Valiliği tarafından iptal edildi.  
Sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşımlar ve en son Elazığ depremi sonrası attığı tweetler ile büyük tepki çeken Berna Laçin'in de yer aldığı 'Hayal Satıcı' adlı oyun, 10 Mart'ta Altınordu ilçesindeki Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecekti.  Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine Ordu Valiliği, Ordu Barosu tarafından organize edilen oyunun sahneleneceği salonu iptal etti.
DEPREM TWEET'İ TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Berna Laçin, Elazığ depremi sonrası, "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" paylaşımı ile kamuoyunun tepkisini çekmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.