Hilmi Güler'e Liderlik Ödülü

Türkiye'de siyaset ve ekonomi dünyasının 'bilim, siyaset adamı ve lider olarak' benimsediği ender isimlerden biri olan Hilmi Güler, 22 yıldır düzenlenen ve ülkenin en prestijli ödülleri arasında gösterilen 'Liderlik Ödülü'ne layık görüldü. Güler, bu özelliği ile Ordu'nun vitrin yüzü olmayı sürdürüyor

- Bu haber 438 kez okundu.

Hilmi Güler'e Liderlik Ödülü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAU) tarafından 22 yıldır düzenlenen, siyaset ve ekonomi dünyasının prestijli ödülleri arasında sayılan Global Liderlik Forumu’nda ‘Hükümet ve Liderlik Okulu Global Liderlik Forumu Onur Ödülü’ne layık görüldü.
Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAU) kuruluşundan itibaren düzenlenen ve Global Liderlik Forumu’nun devamı niteliğinde olan Global Business Forum 2019’un galası İstanbul’da gerçekleştirildi. Uluslarası işdünyasından seçkin konukların katıldığı galanın açılış konuşmalarını BAU Rektörü Prof.Dr. Şenay Yalçın ve Hükümet ve Liderlik Okulu Başkanı Doç. Dr. Burak Küntay gerçekleştirdiler.
Gecede bu yılın "HLO Global Liderlik Forumu Onur Ödülü" Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler 'e, Hükümet ve Liderlik Okulu Onursal Başkanı Köksal Toptan tarafından takdim edildi. Onur Ödülü plaketinde ‘Ülkemizin gelişimine sağladığınız katkılar ve Hükümet ve Liderlik Okulu katılımcılarına başarı örneği olmanızdan dolayı Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu adına takdirlerimizi sunarız’ ifadelerine yer verildi.

Törende bir konuşma yapan Mehmet Hilmi Güler, erdemli olmanın önemine dikkat çekti. Eğitimin en önemli görevlerinin başında bilgili, donanımlı, üretken, yapıcı, dürüst ve erdemli insanlar yetiştirmek geldiğini ifade eden Güler; “Erdemli insan düşünen, araştıran, devamlı ileriye bakan, doğruluk, adalet, eşitlik, gibi olumlu özellikleri barındıran birisidir. Erdemli insan, güzel insandır. Toplumda değer verilen aydın insanlardır. Başkalarına yardım eden, onlar için yaşayan ve toplumu aydınlatan insanlardır. Dolayısıyla geleceğimizi erdemli insan üzerine yoğunlaştırmamız gerekiyor!" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.