Belde Evler Senfoni Orkestrası'nın yıkıldı dediği büfeler yerinde duruyor

Başta CHP Milletvekili Mustafa'nın 'yıkıldı' dediği Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Yöresel Ürünler Satış Büfeleri yerinde duruyor. Altınordu, Perşembe ve Gülyalı'daki büfeler yerinde dururken, Ünye'deki büfe, bulunduğu noktadan alınarak 50 metre ileriye taşınıyor. Büfeleri gezen ORSİAD Başkanı Kadir Engin, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı bu projede üreticileri destekleyerek tarıma verdiği önemi de ortaya koyuyor" dedi.

- Bu haber 851 kez okundu.

Belde Evler Senfoni Orkestrası'nın yıkıldı dediği büfeler yerinde duruyor

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Kadir Engin, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu-Fatsa otobanına kurulan Yöresel Ürünler Pazarını yerinde inceledi.
Yöresel Ürünler Pazarının üreticiler için çok önemli olduğuna değinen Kadir Engin, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı bu projede üreticileri destekleyerek tarıma verdiği önemi de ortaya koyuyor. Tarım alanında yaptığı projelere her gün bir yenisini ekleyerek bu konuda ısrarcı olduğunu gösteriyor. Katma değeri yüksek olan ürünleri pazarlamak, üreticileri üretime teşvik etmek Ordu ekonomisine önemli katkı sağlayacak" dedi.

"ORDU EKONOMİSİNE KATKI SUNAR"
Pazarın kurulduğu nokta itibariyle de şehre artı katkı sağlayacağına dikkat çeken Kadir Engin, şunları söyledi: "Alanın işlek bir karayolu noktasında olması Ordu'nun yöresel kimliğinin herkes tarafından da tanınmasına katkı sunacak. Ayrıca burada yapılacak olan satış şehir içerisinde bulunan esnafı da olumsuz etkilemeyecek. Şehre uğramadan geçecek olan bir kişide kurulan pazar marifetiyle alışveriş yapıp Ordu ekonomisine katkı sağlayabilecek. Yapılan çalışmayla birlikte Ordu'ya uğramadan seyahat edecek olan kişilerin de Ordu ekonomisine katkı sağlama imkanı doğacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.